Patiekalas lengvas ir skanus, gal tik kiek užtrunka prikimšti makaronus įdaru, tačiau jei valgyti nedarote visai bandai, per ilgai nesugaišite.
Taigi šiam gardumynui reikės pasigaminti įdarą, kurio sudedamosios dalys yra:
Koncervuotas tunas 3vnt.
180g. pusriebės varškės
pusė vidutinio svogūno
pundelis svogūnų laiškų
pusė raudonosios paprikos
šlakelio citrinos sulčių
džiovinto baziliko, juodųju pipirų ir druskos pagal skonį.
Eiga: svogūną, laiškus ir paprika smulkiai supjaustyti, tuną nuvarvinti ir visus ingridientus sumaišyti, kad gautųsi vienalytė masė.
Žinoma, įdarą galima pasigaminti kuo įvairiausią, tačiau šis tikrai neblogas ir kas svarbiausia paprastas bei greitai paruošiamas.
Kitas žingsnis vamzdelius įdaryti mase ir išdėlioti inde.
Padažui: grietinėlė, pienas, muskatas ir juodieji pipirai. Proporcijų nerašau, nes jos priklauso nuo pasirinkto indo, svarbu, kad padažas "apsemtų" makaronus.
Galiausiai viską gausiai apbarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepti apie 30min. vidutinio karštumo orkaitėje.
Pastabos: šis receptas pritaikytas dvylikai makaronų vamzdelių.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą