Vienas jų: pekino kopūstas, raudonoji parika, marinuoti agurkėliai (mano mėgtamiausi Wasta firmos), pomidorai, fermentinis sūris, majonezas.
Visi ingridientai supjaustomi šiaudeliai, sūris sutarkuotas, viskas sumaišoma su majonezu.
Pašildytą tortiliją ištepti padažu, dėti kelis kupinus šaukštus pagamintų salotų. sulenkti ir susmeigti keliais dantų krapštukais. Kelias minutes pašildyti orkaitėje, kad ištirptų sūris.
Trečiasis: Pekino kopūstas, tunas, mėlynasis svogūnas, kiaušinis, marinuoti agurkėliai, pomidorai, paprika.
Abejais variantais tortiliją vėlgi pašildyti, ištepti padažu ir sluoksniais dėti pasirintus produktus, pekino kopūsto lapą ir šiaudeliais pjaustytas daržoves; viską gražiai susukti į tūtelę.
Kad ir kokį įdarą pasirinktum, reikia pašyldyti tortilija keptuvėje ir ištepti padažu aš tepu majonezu ar majonezo ir pomidorų padažo mišiniu; jei nevartojate majonezo puikiai tiks ir paprastas jogurtas ar pačių gaminta pomidorų tyrė.
Skanaus! ;)
Mmm kaip skanu!! Labiausiai sugundė pirmasis, tik mėginsiu išrasti kokį įdomų padažą be majonezo. Kai tik kils išganinga idėja, būtinai pasidalinsiu. O kaip pats valgymo procesas praėjo?;D kurie labiausiai patiko?
AtsakytiPanaikintiAš mėgstu visokius! Kuo įvairiau tuo skaniau, todėl vis stengiuosi sugalvoti kaip čia dar būtų galima paįvairinti tuos įdarus;]]]
AtsakytiPanaikintiSusmeigtus su dantų krapštukais reiktų valgyti, atsargiai, jei padaugini įdaro,nes gali pradėt byrėti, bet aš jo visada padauginu, nes man taip patinka;D
Aš tai suku kaip kebabą, kad vienas galas būtų uždaras, tada nereikia krapštukų naudoti, o ir pridėjus belenkiek įdaro, niekas neiškrenta;D Vakar žiauriai skaniai pavalgiau ir šiandien dar pusryčiams pasidariau. Niam niam. Laukiu naujų receptų!
AtsakytiPanaikinti